«Коротко про головне»: у галереї бібліотеки імені Марка Кропивницького працює виставка відомого фотохудожника Олександра Уса

«Коротко про головне»: у галереї бібліотеки імені Марка Кропивницького працює виставка відомого фотохудожника Олександра Уса

Експозиція «Коротко про головне» пропонує до уваги глядачів 18 робіт відомого фотохудожника, керівника міжнародного творчого об’єднання «Спокуса» Олександра Уса. У показі, присвяченому 70-річному ювілею майстра, у кожній роботі зафіксовані короткі, але дуже яскраві історії, миті, емоції, спогади.

«Коротко про головне» – справжній провідник у світ пейзажів та жанрових робіт пана Олександра. Виставка знайомить зі знімками, зробленими автором у різні періоди його життя. Експозиція є збіркою фотографій, з яких можна дізнатися про закордонні поїздки Олександра Уса, про його безмежну любов до річки Південний Буг і про маяки, яким відведено особливе місце в душі та серці.

У знаковій для митця роботі з альбому «Де живуть мрії» фотохудожник ділиться з глядачем своїми бажаннями й планами.

З відкриттям виставки, яке відбулось 14 червня, привітати автора до бібліотеки прийшли численні друзі та колеги. Це вже його п’ята експозиція, яка розгорнулась у приміщенні бібліотеки. А усі, хто не встиг ще ознайомитися з роботами фотохудожника, можуть це зробити до середини липня за адресою: вул. Потомкінська, 143-А.

Бажаємо приємних вражень!