До Дня Європи: у Каштановому сквері відбувся концерт «Ми європейці. Ми вистоїмо!»

До Дня Європи: у Каштановому сквері відбувся концерт «Ми європейці. Ми вистоїмо!»

 

11 травня жителі Миколаєва та гості міста-героя завітали до Каштанового скверу на святкову програму «Ми європейці. Ми вистоїмо!» за участю творчого підрозділу Головного управління Національної поліції в Миколаївській області.

Захід, присвячений Дню Європи, відбувся за сприяння управління з питань культури та охорони культурної спадщини Миколаївської міської ради. 

Цього суботнього вечора у творчому серці нашого міста пролунали відомі світові хіти та музичні композиції у виконанні музикантів оркестру (диригент Сергій Ніженкевич), а також солістів ансамблю «Південний патруль» під керівництвом Олександра Малюка. 

Глядачі бурхливими оплесками супроводжували концертні номери від улюбленців багатьох миколаївських меломанів. Знайомі пісенні рядки з легкістю підхоплювались, додаючи творчій атмосфері заходу душевності та єднання, що залишились як післясмак свята.

Україна є частиною Європи, великої, міцної родини, яка об’єднує прогресивні, демократичні держави. Ми шануємо наші спільні цінності, спільну історію й найголовніше – наше спільне мирне майбутнє!