До уваги екологічно свідомих городян! Запрошуємо на Екологічний Book-Kвест «ЕКО-я, ЕКО-ми, ЕКО-місто»!

До уваги екологічно свідомих городян!  Запрошуємо на Екологічний Book-Kвест «ЕКО-я, ЕКО-ми, ЕКО-місто»!

Місто Миколаїв – це  наш спільний дім, і тільки від нас залежить, чи буде в нашому будинку чисто і зелено, світло і затишно! Бажаєш зробити Миколаїв хоч трішечки кращим? Хочеш активно і цікаво провести час на свіжому повітрі? Любиш розгадувати ребуси, головоломки або логічні загадки? Збирай команду однодумців та бери участь в екологічній вуличній грі – Book-Kвесті «ЕКО-я, ЕКО-ми, ЕКО-місто»!

Маршрут квесту проходитиме зеленими зонами центру міста Миколаєва: Флотський бульвар, вул. Соборна, Каштановий сквер, сквер ім. В. Лягіна, Дитяче містечко «Казка» тощо. Захоплюючі пізнавальні та розважальні завдання присвячені зеленій історії, подіям і фактам, пов’язаними з благоустрєм міста Миколаєва, ознайомленню з флорою і фауною рідного краю.

Все, що потрібно для проходження Book-Kвесту – це кмітливість, логіка, винахідливість, увага до деталей, просторове мислення та бажання пізнавати нове!

Для участі у квесті необхідно сформувати свою команду (від двох до п’яти учасників) та зареєструватися для участі за посиланням https://goo.gl/eka9R3, обов’язково ознайомитися з правилами https://goo.gl/ZJNZHS та о 03 червня о 14:00 прийти до Миколаївського обласного шахового клубу (Фалєєвська, 1-а). Кількість гравців обмежена.

З детальною інформацією можна ознайомитись на сторінці заходу «Екологічний BookKвест «ЕКО-я, ЕКО-ми, ЕКО-місто!» в Facebook, а також за телефонами: (0512) 24-70-28; (0512) 34-60-44; 066-161-31-12.

          Програма гри:

13.50 – 14.10 Видача маршрутних листів та відмітних браслетів. Проведення інструктажу з правил гри та правил безпеки.
14.10 – 16.00 Старт квесту. Проходження маршруту, виконання ігрових завдань.
16.00 – 16.10 Зустріч учасників та здача маршрутного листа в Дитячому містечку «Казка», біля дерев’яної фортеці.
16.10 – 17.00 Підведення підсумків. Визначення переможців компетентним журі. Відпочинок учасників.
17.00 – 18.00 Святковий концерт та урочисте нагородження переможців.

 Організатори: Міський центр екологічної інформації і культури бібліотеки-філіалу №2 ЦБС для дорослих м. Миколаєва, Центральна міська бібліотека ім. М.Л.Кропивницького.

Партнерська підтримка: Управління екології та природних ресурсів Миколаївської облдержадміністрації, управління з питань культури та охорони культурної спадщини та управління екології Миколаївської міської ради, депутат Миколаївської міської ради Артем Грозов, ДМ «Казка», заст. голови Національного екологічного центру України, заслужений природоохоронець України Олег Деркач.

Квест проходить за проектом згуртування громади міста Миколаєва «Миколаїв: ми–коло!», який реалізується в рамках програми «Сприяння відбудові та сталому розв’язанню проблем ВПО та постраждалого від конфлікту населення в Україні» за підтримки Міжнародної організації з міграції.

Участь у грі безкоштовна, переможці отримають приємні подарунки!