Кафедра дизайну МФ КНУКіМ представила городянам свої творчі роботи

Кафедра дизайну МФ КНУКіМ представила  городянам свої творчі роботи

23 лютого у виставковій залі Миколаївського міського палацу культури і мистецтв відбулося відкриття виставки робіт викладачів та студентів кафедри дизайну Відокремленого підрозділу «Миколаївська філія Київського національного університету культури і мистецтв».

На виставці були представлені роботи студентів кафедри дизайну з рисунку, живопису, проекти ручної і комп’ютерної графіки, макети книжкової графіки та соціальної реклами, колекція авторського одягу бренду «МФ КНУКіМ» та варіації конкурсних зачісок.

Родзинкою експозиції стали роботи викладачів кафедри дизайну. Так, гості заходу мали змогу ознайомитися з творами живопису, колоритним батиком та незвичайними виробами з різьблення по дереву.

Усіх присутніх з відкриттям виставки привітав начальник управління з питань культури та охорони культурної спадщини Миколаївської міської ради Юрій Любаров. Юрій Йосипович зазначив, що студенти своїми роботами наповнюють світ красою і що витвори їхнього мистецтва обов’язково зроблять навколишній світ кращим і гарнішим. Зі словами вдячності за плідну, творчу співпрацю між управлінням з питань культури та охорони культурної спадщини та МФ КНУКіМ виступив перший заступник директора МФ КНУКіМ Денис Акманов. Теплі слова організаторам та слушні настанови абітурієнтам проголосив завідувач кафедри дизайну, професор за наказом, кандидат мистецтвознавства, член Національної спілки художників України, член спілки дизайнерів України, учасник багатьох міжнародних та всеукраїнських виставок Юрій Одробінський.

Унікальність експозиції полягає в тому, що в ній поєднано практичну майстерність дизайнерів, тонке світосприйняття художників – професіоналів та новий погляд студентів на створення витворів мистецтва.

Тож, запрошуємо усіх бажаючих відвідати виставку, яка буде представлена у виставковій залі  до 11 березня.