Городянам презентують творчість сестер-поетес Галини Запорожченко та Надії Бойко

Городянам презентують творчість сестер-поетес Галини Запорожченко та Надії Бойко

16 лютого о 15:00 в Центральній міській бібліотеці ім. М.Л. Кропивницького відбудеться презентація творчості сестер-поетес Галини Запорожченко та Надії Бойко «Дві жінки, дві сестри, дві різні долі».

Поетеси родом з Прикарпаття, де зростали, дорослішали, навчалися, виплекані любов’ю батьків і магічною силою рідної землі. Саме там і написали свої перші віршовані рядки. Звідти вирушили у доросле життя.

Галина Запорожченко отримала філологічну освіту та згодом переїхала до Миколаєва. Потяг поетеси до художнього слова вилився у написанні поезій. У 2017 році вийшла перша її авторська книга «Крізь роки-літа». До цього роботи Галини публікувалися у численних поетичних збірках та антологіях.

Надія Бойко, незважаючи на освіту інженера, повністю присвятила своє життя письменницькій діяльності та місту Львову. Надія  – член української асоціації письменників, дипломант всеукраїнських літературних конкурсів. Її творча біографія налічує 3 власні поетичні збірки,  публікації в альманахах, часописах та на поетичних сайтах.

На гостей вечора очікує зустріч з сестрами-поетесами, які черпають творчий потенціал із духовного джерела свого роду, із нерозривного зв’язку із рідним краєм. На презентації можна буде не тільки почути українську поезію, але й у затишній атмосфері поспілкуватись з поетесами. Арт-компонентом зустрічі стане виставка декоративно-прикладної творчості авторок та членів їхньої родини.