«Диво калинове»: у бібліотеці імені Шури Кобера і Віті Хоменка відбувся захоплюючий захід для дітей поранених поліцейських

«Диво калинове»: у бібліотеці імені Шури Кобера і Віті Хоменка відбувся захоплюючий захід для дітей поранених поліцейських

13 серпня в Центральній міській бібліотеці для дітей ім. Шури Кобера і Віті Хоменка відбувся майстер-клас «Калинове намисто», участь у якому взяли діти співробітників Національної поліції України. Батьки цих хлопчиків і дівчаток отримали поранення, захищаючи нашу країну під час повномасштабного вторгнення.

Працівники бібліотеки спільно з фахівцями психологічної служби ГУ НП в Миколаївській області провели заняття з арттерапії та майстер-клас «Диво калинове».

Під час зустрічі діти залюбки взяли участь у різноманітних активностях: розгадували загадки про національні символи нашої держави, складали мапу України та відтворювали орнамент вишиванки. Не один такий захід не відбувається без руханок – усі вони дуже сподобались малечі.

Завершилось спілкування захоплюючим майстер-класом з виготовлення стилізованої прикраси з гілочкою калини, яку дітлахи зробили з повітряного пластиліну.

Під час заходу панувала тепла, дружня атмосфера, а щирі дитячі посмішки стали найціннішою винагородою для організаторів.