«Безпечне дитинство»: у Миколаєві презентували другий цикл грантового проєкту

«Безпечне дитинство»: у Миколаєві презентували другий цикл грантового проєкту

9 серпня в Бібліотеці-філії № 10 ЦМБ ім. М.Л. Кропивницького відбулась презентація другого циклу грантового проєкту «Безпечне дитинство», що реалізується ГО «Південний Захист» за сприяння команди ГО «Молодь України», Української освітньої платформи та за фінансової підтримки БФ DCA.

У межах презентації глядачам була продемонстрована вистава  «Пригоди козаків» Миколаївського академічного художнього драматичного театру, а також майстер-класи «Руки Перемоги» від директорки ДХШ м. Миколаєва, заслуженої діячки мистецтв України, володарки Почесної відзнаки «Зірка культури міста Миколаїв» Євгенії Кручиніної. На завершення програми глядачам підготували цікавий кінопоказ із циклу «Кіно-українською».

Проєкт «Безпечне дитинство» стартував минулого року та встиг набути масштабності й сталості.

Цьогоріч, упродовж чотирьох місяців, діти й дорослі матимуть можливість відвідати безліч різноманітних заходів: майстер-класи «Дивовижні речі своїми руками», заняття з англійської мови, уроки з української мови, дізнатися про гончарне мистецтво, переглянути театральні вистави для дітей від МАХДТ, взяти участь у виїзних тематичних зустрічах-ознайомленнях з історією регіону, психологічних тренінгах, отримати юридичну консультацію та долучитися до проєкту «Кіно-українською».

Всі заходи – безкоштовні.

Попередня реєстрація : +380 (93) 022 21 53.

Бажаємо цікавого та насиченого, а головне – безпечного дитинства нашим юним громадянам!