«Позитивне батьківство»: у бібліотеці імені Шури Кобера і Віті Хоменка триває другий цикл психологічних тренінгів

«Позитивне батьківство»: у бібліотеці імені Шури Кобера і Віті Хоменка триває другий цикл психологічних тренінгів

6 серпня в Центральній міській бібліотеці для дітей ім. Ш. Кобера і В. Хоменка відбулась друга сесія у межах циклу психологічних тренінгів «Позитивне батьківство», покликаних підтримати ментальне здоров’я миколаївців.

Учасники познайомилися з основними етапами розвитку дитини, проаналізували психологічні, фізичні та емоційні зміни, визначили ключові особливості кожного періоду. За результатами виконаних творчих завдань відбувся обмін досвідом усіх учасників зустрічі.

Проєкт реалізується спільно з міжнародною гуманітарною організацією Humaniti & Inclusion (HI). Другий цикл з 5 сесій розрахований на батьків дітей шкільного віку. Учасники вже встигли дізнатися про права дітей в сучасному світі, «позитивну дисципліну» та її складові елементи, визначали короткострокові та довгострокові цілі тощо.

Нагадаємо, що перший цикл проєкту розпочався 18 червня і був розрахований на підліткову аудиторію. Тренери міжнародної гуманітарної організації, що надає допомогу в ситуаціях з подолання бідності, конфліктів і катастроф, навчили миколаївських юнаків долати внутрішні перешкоди, долучатися до командної справи, робити акцент на позитивних емоціях.