Будиночок щастя: у бібліотеці імені Марка Кропивницького відбувся майстер-клас із виготовлення домашньої прикраси

Будиночок щастя: у бібліотеці імені Марка Кропивницького відбувся майстер-клас із виготовлення домашньої прикраси

04 січня у Центральній міській бібліотеці ім. М.Л. Кропивницького традиційно було цікаво та затишно. На захоплюючий майстер-клас панянок простору «Вільна» запросили майстрині мистецької асоціації «Арт-спокуса» на чолі з керівницею Валентиною Кривцовою. Тренерка Віра Жевнер запропонувала жіночкам створити прикрасу для дому «Будиночок щастя».

Основу для декоративної поробки виготовили з вторинної сировини – дерев’яних паличок від морозива та кави. Готовий макет розфарбували у ніжні кольори за допомогою акрилової фарби. Аби запросити у свій будинок нове щастя, панянки турботливо прикрасили його оберегами. На даху будиночка розмістили пишну квітку соняшника з фетру – символ родинного благополуччя і процвітання. Додали до композиції декор з повітряного пластиліну, кожен елемент якого також вміщав певну символіку: часник – символ здоров’я, хліб – достаток і благополуччя, мак – захист від усього лихого, ягоди вишні – символ рідної землі.

Посередині поробки розмістилися клаптики паперу, на яких щоранку можна залишати побажання для членів родини на весь день.

Частинки щастя, зроблені власноруч на майстер-класі, жінки рознесли по домівках, щоб поділитися ними з близькими серцю людьми.

Мирного та щасливого 2024 року ми бажаємо кожній українській родині! Бережіть одне одного, та нехай світлі промені Перемоги якнайшвидше засяють над нашою країною!