Весело та дивовижно: святковий калейдоскоп від бібліотеки імені Марка Кропивницького

Весело та дивовижно: святковий калейдоскоп від бібліотеки імені Марка Кропивницького

Зимові свята у розпалі! Центральна міська бібліотека імені Марка Кропивницького у ці дні перетворилася на дім, де створюються дива.

Чарівниці асоціації «Арт-спокуса» разом із керівницею, заслуженою працівницею культури України Валентиною Кривцовою власноруч виготовили чудові свічники, що привнесуть у домівки неймовірне відчуття затишку, новорічного настрою та душевного тепла. Миколаївська художниця Ірина Дарієнко поділилася секретами розпису об’ємної сфери зі скла, щоб святкова ніч набула особливого сенсу.

Під час костюмованих вечірок «Різдвяний карнавал» в Центрі сучасного читання «Марко» учні міських шкіл та вихованці творчої студії «Фантазер» отримали запал чудового настрою на цілий прийдешній рік: танцювали, співали колядки й щедрівки, грали в рухливі ігри та загадували бажання. А ще дізналися, як святкують Різдво в інших країнах Європи та подивилися театралізовану історію про народження Христа «Ісус приходить у світ».

А різдвяний квартирник Home alone present… подарував учасникам незабутні відчуття єднання, потішив теплими, атмосферними посиденьками у колі хороших друзів та знайомих. Цікаві ігри та новорічні конкурси, пісні під гітару, читання власних оповідань та віршів – різдвяна зустріч «квартирантів» була саме такою.

Бажаємо миру та добра дружній родині Центральної міської бібліотеки імені Марка Кропивницького та її філій! Нехай прийдешній рік стане часом нових плідних звершень, реалізації креативних ідей і задумів! Зі святами!