У «Країні дитячих фантазій» привітали переможців міського дитячого літературного конкурсу «На казкових вітрилах»

У «Країні дитячих фантазій» привітали переможців міського дитячого літературного конкурсу «На казкових вітрилах»

Традиційно, в перший день літа, відзначається Міжнародний день захисту дітей – чудове свято радості та надії. Центральна міська бібліотека для дітей ім. Ш. Кобера та В. Хоменка потішила своїх читачів неймовірною святковою програмою «Країна дитячих фантазій».

На початку свята присутніх привітали почесні гості: начальник управління з питань культури та охорони культурної спадщини Юрій Любаров та миколаївська письменниця Інеса Завялова.

Справжньою родзинкою заходу стало підбиття підсумків міського дитячого літературного конкурсу «На казкових вітрилах», авторкою ідеї якого є миколаївська письменниця Інеса Завялова. Чудову ініціативу, спрямовану на розвиток творчих здібностей юних читачів, підтримали управління з питань культури та охорони культурної спадщини, а також ЦМБ для дітей ім. Ш. Кобера і В. Хоменка та її філії (директорка ‒ Наталія Вікторівна Семілєт). До речі, сам конкурс проводився на базі бібліотеки для дітей №6 (завідувачка – Світлана Миколаївна Поточняк).

Переможці були нагороджені дипломами, грошовими призами та книгами Інеси Завялової, а всі інші учасники отримали заохочувальні подарунки.

Приємним сюрпризом для дітей стали спеціальні призи від начальника управління з питань культури та охорони культурної спадщини Юрія Любарова: книги про рідне місто, футболки та настільні ігри.

Гарного настрою дітлахам і дорослим додавали веселий Капелюшник та чарівна Аліса, які провели цікаву ігрову програму із запальними танцями. Чудові творчі номери продемонстрували хореографічна студія «Пірует» (керівник Марина Чумак) і школа танців «Yes I Can» (керівник Валерія Лєбєдева).

Учасники заходу мали можливість завітати до «Кіберлавочки» ‒ локації з сучасними гаджетами бібліотеки та Kinekt-майданчиком. Також присутні залюбки робили незвичні світлини у фотоательє, створюючи образи за допомогою аквавізажу.

Свято вдалося на славу: і діти, і дорослі отримали незабутні враження й безліч яскравих емоцій!