Творча зустріч із письменницею Інесою Завяловою

Творча зустріч із письменницею Інесою Завяловою

5 березня учні четвертого класу Миколаївського муніципального колегіуму імені В. Д. Чайки зустрілися з відомою миколаївською письменницею та поетесою — Інесою  Завяловою.

Вона презентувала свою нову неповторну книгу «Таємниця колодязя снів». Зустріч відбулася в рамках святкування Міжнародного дня письменника. Цього разу школярі познайомились не тільки з творчістю автора, а читали  свої есе за мотивами книг письменниці, а також  ставили запитання щодо участі в літературному конкурсу «На казкових вітрилах».

Авторка пообіцяла провести майстер-клас для всіх охочих. Написання оригінальної казки відбудеться 21 березня в Центральній міській бібліотеці для дітей.

А чудовою новиною для всіх присутніх стало те, що переможців конкурсу чекають нагороди, а 10 кращих казок увійдуть до збірки «Казки написані дітками». Бібліотекар Миколаївського муніципального колегіуму отримала в подарунок від письменниці нову книгу «Таємниця Колодязя снів» та інші книжки авторки.

Казки Інеси Завялової веселі, повчальні та яскраві. Герої казок стають добрими друзями, а книжки читаються на одному подиху.

Також чудовим сюрпризом для Центральної міської бібліотеки для дітей ім. Ш. Кобера і  В. Хоменка став подарунок  від молодої української письменниці Марії Брильової  — 36 примірників книг «Крихітка та її блискавичні мрії».

Цікаві і гарно ілюстровані книжки знайомлять маленьких читачів із навколишнім світом, надаючи малечі  перші знання з географії.