Співробітники ЦМБ ім. Ш.Кобера і В.Хоменка заохочують дітей до читання цікавим способом

Співробітники ЦМБ ім. Ш.Кобера і В.Хоменка  заохочують дітей до читання цікавим способом

Цікаво та весело вирішили познайомити всіх охочих з послугами бібліотеки  співробітники ЦМБ ім. Ш.Кобера і В.Хоменка для дітей. Протягом літніх канікул, а саме, щовівторка та щочетверга,  містом мандрує мультимедійний автобус з казковими героями, які пропонують в  розважально-ігровій формі познайомитися з новинками книжкових видань для дітей, таких як: 3D-книжки, енциклопедії. Також можна випробувати електронну книжку,  бібліотечні гаджети з іграми та мультфільмами.

Робота мультимедіаавтобусу відбувається згідно з вимогами щодо дотримання санітарно-епідеміологічних норм. Бібліотекарі пропонують своїм користувачам одноразові рукавички, маски, дезінфектори. При проведенні заходів бібліотекарі уникають скупченності відвідувачів та дотримуються соціальної дистанції в 1.5 метра.

Мандрівки бібліотечного мультимедіаавтобусу тривають, казкові герої і новинки бібліотечного фонду чекають на малечу та їх батьків. Про місця перебування  автобусу з казковими героями можна дізнаватися у соціальній мережі Фейсбук, а саме, на сторінці  Библиотека Шуры и Вити. Тож слідкуйте за анонсами та приходьте разом з дітлахами  на цікавий і корисний відпочинок.

Центральна міська бібліотека для дітей ім. Ш. Кобера та В. Хоменка завжди знає чим дивувати і тішити своїх читачів!

 

фото взяті із соціальної мережі Фейсбук, сторінка “Библиотека Шуры и Вити”