Костюми, театралізовані постановки, веселощі: заклади культури міста розважали дітей на Хелловін

Костюми, театралізовані постановки, веселощі: заклади культури міста розважали дітей на Хелловін
31 жовтня світом пройшов Хелловін. Заклади культури Миколаєва також долучились до свята та підготували для дітей багато цікаві програми.
У Дитячому містечку «Казка» працювали тематичні майданчики, де діти мали можливість намалювати хелловінський малюнок і отримати за це призи, а також взяти участь у лотереї. Окрім того, для всіх бажаючих працювала платформа з аквагримом, де кожен міг перевтілитись в улюбленого фантастичного героя.
О 17:30 на гостей чекало страшенно веселе свято «This is Halloween», під час якого діти зігрівалися танцями, брали участь у конкурсах і театралізованих дійствах разом з головними героями.
Наприкінці свята відбулось нагородження усіх учасників та переможців конкурсу на найкращу поробку. Без уваги не залишились і ті, хто прийшли у цікавих костюмах ‒ їх також було нагороджено «казковими» подарунками.
Цього ж дня і у Центральній міській бібліотеці для дітей ім. Ш. Кобера і В. Хоменка також відбулися хелловінські святкування.
Щоб найкраще перейнятись атмосферою, діти прийшли до бібліотеки у костюмах, з тематичним гримом та зачісками. Замість хлопчиків і дівчаток святковий зал наповнили відьмочки, мумії, вампіри, феї зомбі, супермени та багато інших фантастичних героїв.
Уся «нечиста сила» із задоволенням брала участь в конкурсах: літали на мітлах, готували чаклунське зілля, приміряли нові образи. Також, усі бажаючі мали змогу зробити чудові фотографії у тематичній фотозоні, присвяченій Хелловіну.
Святкування пройшли весело і насичено. Діти дізнались багато нового про Хелловін, з цікавістю провели час у містичній атмосфері. Це допомогло пройнятися духом свята і отримати незабутні емоції від дійств.