«Мой город, таким ты меня воспитал…» – в ЦМБ ім. М.Л. Кропивницького відбувся творчий вечір Аркадія Сурова

«Мой город, таким ты меня воспитал…» – в ЦМБ  ім. М.Л. Кропивницького відбувся творчий вечір Аркадія Сурова

20 квітня в Центральній міській бібліотеці ім. М.Л. Кропивницького в рамках щорічної виставки місцевих видавництв «Миколаївська книга – 2018» відбувся творчий вечір Аркадія Сурова «Мой город, таким ты меня воспитал…».

Присутні отримали змогу провести теплий квітневий вечір у колі друзів і прослухати старі й нові вірші свого улюбленого поета в чудовому авторському виконанні.

Напередодні зустрічі, 16 квітня, Аркадій Суров святкував свій День народження. Гості вечора привітали автора та побажали й надалі радувати своїми теплими та щирими віршами.

Аркадій Суров охоче відповів на питання присутніх стосовно своєї творчості і планів на майбутнє, зачитав вірші на прохання гостей, а також розповів про рідне місто, його красу та особливість, про своє улюблене місце в Миколаєві, яке надихає його на творчість та в якому він відпочиває душею.

Під час заходу відомий миколаївський видавець Ірина Гудим         проанонсувала вихід нової книги поета.

Поезія Аркадія Сурова незвичайна. Дивовижна манера декламації автора захоплює і не залишає байдужими. Вечір відбувся у теплій дружній атмосфері та зібрав велику захоплену аудиторію шанувальників творчості поета, який зарядив присутніх гарним настроєм і позитивними емоціями.