Завантаження Події
  • Це подія пройшло.
12 Січень П’ятниця

Відкриття набору слухачів за Програмою малих стипендій з вивчення англійської мови Посольства США в Україні

12 Січня 2018, 19:00 - 12 Січня 2018, 20:00
Центральна міська бібліотека ім. М.Л. Кропивницького, м. Миколаїв, вул. Потьомкінська, 143-а,

Програма Access проводиться за підтримки Посольства Сполучених Штатів Америки в Україні і фінансується державним департаментом США. Міжнародна неприбуткова організація Project Harmony, Inc. (робоча назва PH International) у партнерстві з організаціями, що активно працюють з дітьми і молоддю, реалізує заходи в рамках програми Access у 17-ти регіонах України. У Миколаєві перша група з 20 учнів розпочала заняття в рамках Програми Access у листопаді 2016 року. Успішна реалізація освітнього проекту в місцевій громаді надала можливість оголосити про новий конкурс серед обдарованої миколаївської молоді та відкрити другу навчальну групу, яка розпочала заняття у грудні 2017 року.  Організаційну підтримку Програмі Access надає благодійний фонд МЕТА «Від спільного бачення – до спільних дій» та Центральна міська бібліотека ім. М.Л. Кропивницького м. Миколаєва.

У церемонії відкриття нового набору слухачів Програми візьме участь Аташе з питань вивчення англійської мови Посольства США в Україні п. Джон Сілвер, директор Відокремленого підрозділу  іноземної неурядової організації Project Harmony, Inc. Ukraine Андрій Гайдамашко.

Програма Access надає можливість молоді з малозабезпечених і соціально вразливих верств населення, в тому числі  переселенцям, дітям учасників АТО та з особливими потребами, безкоштовно поглибити свої знання англійської мови, більше дізнатись про Сполучені Штати Америки, їхню культуру та цінності, розвинути лідерські навички і взяти активну участь у розвитку України.

Заняття для слухачів нової групи розраховані на 360 годин (майже 2 роки) і триватимуть до вересня 2019 р. Учасники програми безкоштовно забезпечуються підручниками. В рамках програми, на базі дитячого табору під час літніх канікул, буде проведена інтенсивна навчальна сесія .

Під час відкриття дітям, які успішно пройшли відбір до програми, будуть вручені листи від Посольства США в Україні, що засвідчують їхню участь в Програмі.

Контакти для довідок:

Гайдамашко Андрій Андрійович, Project Harmony, Inc. (PH International), тел.: 050-446-58-61, [email protected]

Безручко Олександра Вікторівна, Project Harmony, Inc. (PH International), тел.: 066-478-92-59, [email protected]

У Миколаєві: Варюхіна Любов Миколаївна, Благодійний фонд МЕТА «Від спільного бачення – до спільних дій», тел. 095-565-7071,  [email protected]

Подробиці
Дата: 12 Січня, 2018
Час: 19:00 - 20:00
Місце проведення
Місце проведення: Ім’я місця: Центральна міська бібліотека ім. М.Л. Кропивницького, м. Миколаїв, вул. Потьомкінська, 143-а